MF Coaching

Als het schuurt, steekt, jeukt of kriebelt … het leven, is het misschien interessant om hier speciaal aandacht aan te besteden. Daar is bereidheid en moed voor nodig. Het nadenken hierover is al een mooie en eerste stap. Mogelijk een opmaat naar iets wat helpt en ondersteunend is en kan zijn.

Als je zou willen onderzoeken hoe je een (meer) “waardevol” leven in jouw leven zou kunnen leiden, kan een individueel coachingstraject een toegevoegde waarde hebben. Niet om je meteen beter te voelen, volledig “zen” te zijn, maar om echt aandacht te besteden aan de waarden die in jouw leven om aandacht vragen. Mogelijk levert je de aandacht die je aan je zelf geeft, veel op. Schuurt het daardoor anders of minder.

In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek maken we kennis met elkaar en wordt de coachingsvraag besproken. Misschien is dit ene gesprek al voldoende, mogelijk is er behoefte aan een aantal coachingsgesprekken, waarbij vanuit gelijkwaardigheid aandacht besteed wordt aan jouw vraag en zijn onderdelen uit de mindfulness, compassie, ACT en het boeddhistisch gedachtegoed richtinggevend.

Praktisch:

  • Voor een coachingsgesprek wordt €45,00 p/u in rekening gebracht.
  • De lokatie zal in overleg worden afgesproken (in mijn werkkamer, bij jou, binnen en/of buiten, veel is mogelijk).
  • Afspraken zijn mogelijk op de maandagochtend, vrijdagen en in overleg avonduren/weekenden.
  • Meditatieoefeningen, teksten etc. worden gratis digitaal beschikbaar gesteld (dropbox).

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op via het contactformulier op deze site of via 06.155.41.308.