Iets over Ignaas

Dank voor het bezoeken van deze site. Op de eerste plaats een blog waar sinds 2013 geregeld berichten, muziek, filmpjes en andere zaken door mij gepost worden. Onderwerpen die me bezig houden, waardoor ik positief of negatief geraakt word en blijkbaar iets kwijt wil. Dat schrijven bevalt mij prima. Het is leuk om te merken dat mensen meelezen en zo nu en dan zelfs de moeite nemen om te reageren (waarvoor dank).

Mijn naam is Ignaas Bongers (1965), gehuwd, vader en woonachtig in Helmond Brandevoort. Sinds 2010 ben ik actief bezig met mindfulness, compassie, ACT en boeddhistische psychologie. Als trainer binnen de GGZ Eindhoven, bied ik groepstrainingen aan en ondersteun ik cliënten individueel.

Mijn opleidingen heb ik o.a. gevolgd bij SeeTrue (mindfulness 2011), compassietraining bij Frits Koster en Erik van den Brink (2012-2014) en de ACT bij Gijs Jansen (2015-2016). In januari 2018 ben ik gestart met de opleiding/training POD (Open Dialogue) in Londen.

Alles lijkt te maken te hebben met “verbinding” …..