Net een reclamefolder – Studiegroep Boeddhisme Eindhoven

Is dit wel reclame? Voor diegene die zich aangesproken voelt en nieuwsgierig is. De ander kan het ter kennisgeving aannemen en gewoon weer vergeten. Wij zijn in ieder geval super enthousiast met de doorstart van onze Studiegroep Boeddhisme in Eindhoven.

In Eindhoven bestaat al enige tijd een studiegroep Boeddhisme. Een wekelijkse bijeenkomst op de donderdagavond (19:00-21:00 uur). O.l.v. Jan Verhulst zitten we, spreken we en luisteren we met elkaar als kleine sangha. De groep heeft nu mogelijkheden voor nieuwe gelijkgestemden.

Specifieke kennis over boeddhisme en meditatie is niet perse noodzakelijk. Wel een gezonde interesse en nieuwsgierigheid in de leer van het Boeddhisme, in jezelf en de ander. Voel je uitgenodigd om te komen.

Meer informatie is te vinden op Studiegroep Boeddhisme Eindhoven. Bellen kan ook in kantooruren naar Jan Verhulst (040-2122782). We maken gebruik van de meditatieruimte van de praktijk aan de Floralaan West 191 te Eindhoven.

Dit bericht werd geplaatst in Boeddhisme. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s