Dansen langs de snelweg

Dit weekend genoot ik, samen met twee liefdes, van het mooie najaarsweer in Antwerpen, waarbij we logeerden nabij de snelweg, de ring van Antwerpen. Alles stroomt, is in beweging en ook op de plek waar ons hotel staat, was dit goed hoorbaar. Het gezoem van de banden, geluiden van auto’s en hulpdiensten, de mens op weg van A naar B. De afwezigheid van stilte en heel bewust, het stromen van alles wat komt en gaat. Ik vond het mooi. Ook omdat 2 voor mij belangrijke leraren in België woonachtig zijn.

Het geluid als mediatieobject in België, niet specifiek als focuspunt van de aandacht. Wel als onderzoek naar hoe graag ik alles vast wil zetten, wil houden. Het geluid als reminder om wat ruimte te creëren. Het onderzoek aan te gaan.

Dit weekend hoorde zoonlief en ik onderstaande tune (geluid) in Antwerpen. Mijn benen moesten bewegen, het begon zomaar te stromen. Ik noem dat dansen. Mijn zoon zeer zeker anders. Hij geneerde zich wat om zijn oude vader. Geluid en beweging, ieder zijn smaak.

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s