IM: een ander pad

In de afgelopen jaren heb ik met veel verschillende mensen het (meditatie) kussen mogen delen. Sommige zijn mijn vrienden (geworden), anderen kwamen en gingen weer. Een aantal van hen herinner ik me heel duidelijk en van sommigen ben ik hun naam inmiddels alweer vergeten.

Samen oefenen, in een training of daarbuiten met een clubje mensen, heeft mij veel mooie momenten bezorgd. Personen werden onderdeel, zijn onderdeel van mijn wandeling. Voor die ontmoetingen, telkens weer, ben ik altijd dankbaar geweest en gebleven en draag ik met mij mee.

Gisterenavond kreeg ik het nieuws dat N. een ander pad gekozen heeft. Ik voel me verdrietig en aangeslagen. Hoewel we elkaar alleen maar kenden tijdens het “zitten”, ontstond in onze gesprekken een bijzondere connectie waarin ik veel van mezelf door haar heb mogen zien en heb mogen ontdekken. Ik geloof dat zij ook iets van mij geleerd heeft. Da’s mooi als twee mensen elkaar inspireren, op hun eigen wandeling, hun eigen pad.

Je eigen wandeling, op je eigen pad. Ik wens je een mooie reis toe …. dank je wel N.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s