De angel eruit …

Bezweet na een rondje hardlopen (lees drijfnat) zit ik wat na te hijgen in de tuin als ik bezoek krijg van een prachtige wesp. Ze hangt “stil” op 3 cm voor mijn ogen en laat zich van alle kanten bewonderen. Haar angel paraat om toe te slaan (indien nodig, niet dus). Haar geluid is oorverdovend, ik ben stil en kijk. We verkennen elkaar en zijn duidelijk geinteresseerd in wat we van elkaar zien. Tien seconden, dertig seconden, 1 minuut, zelfs 2 minuten gaan voorbij. Als ik deze wesp een aantal vriendelijke wensen meegeef, nemen we afscheid van elkaar en vervolgt ze haar vlucht. Ook ik ga verder, mijn vlucht, naar een verfrissende douche. Een wens meegeven voelt fijn, vriendelijk. Mooi, een vriendelijke ontmoeting met deze wesp …

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s