“Hang” gezocht

Help, hoge nood. Ik wil graag “de hang” leren spelen. Wie helpt me met het vinden van dit prachtige instrument en graag ook nog iemand die me erop kan leren spelen? Een paar jaar geleden kwam ik dit muziekinstrument voor het eerst tegen in een park in Barcelona. Zonnetje erbij, met nog een aangenaam roesje van het teveel aan alcohol, de voorafgaande avond. Ideale omstandigheden, voor deze prachtige klanken toendertijd.

De twee jongens spelen ergens in een park. Ik wil het ook kunnen, NU, het liefst vandaag nog. Oh, oh, het verlangen is alweer opgestart. Misschien wil ik die jongens gewoon zijn? Beetje rondtrekken van stad naar stad, spelen in het park en ‘s-avonds in een groezelig backpakker hostel een biertje drinken met mijn tijdelijke vrienden. Ik ga d’r maar weer gewoon voor zitten, zonder die prachtige UFO tussen de benen, zonder alle dromerige gedachten en stille wensen zo aan het begin van deze nieuwe werkweek. Of juist met al deze gedachten, het er gewoon mogen zijn daarvan. Ook dat is NU aantrekkelijk. Wat een prachtige klanken en sfeer. Ik zie mezelf al helemaal zitten hier in het Brandevoortse “stokkenbos” met zo’n schaaltje tussen mijn benen. De opbrengsten zijn uiteraard voor het goede doel.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s