Een verhaaltje over de liefde

Oude mannen hebben vaak mooie en wijze dingen te zeggen. Daar reken ik mezelf nog niet toe, alhoewel zoonlief geregeld onder de indruk lijkt te zijn 🙂 Dat zal over een aantal jaren misschien wel minder worden. Vandaag werd mijn hart verblijd met de 6 albums van Johnny Cash, de American Recordings op vinyl. Ook nog eens allemaal bij elkaar in een mooie box. Ja, ja, het verlangen werd op haar wenken bediend, ook al is dat maar voor eventjes. De ware muziekliefhebber hoef ik gelukkig niets uit te leggen over deze 6 prachtige LP’s en de muzikale waarde daarvan.

Johnny Cash, hij overleed in 2003, drie maanden na de dood van zijn grote liefde (June Carter). Hij werd 71 jaar. In deze drie maanden werd onderstaand nummer en videoclip opgenomen “Hurt”. Wat prachtig en hoe kwetsbaar. Een goede vriendin vertelde mij dat Johnny Cash prachtige verhaaltjes vertelt. Ieder lied opnieuw – dit lied is is toch wel het lied van zijn leven, de liefde en het verstrijken daarvan.

Advertenties
Video | Dit bericht werd geplaatst in Actualiteit. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s