Simon says: dansje met Barry?

Binnen de ACT word je uitgenodigd om een “koosnaampje” te geven aan je verstand. Liever geen Adolf of Saddam, geen Theresa of Nelson. Het liefst een wat neutrale naam. Mijne heet zoals lezers van dit blog mogelijk weten, Simon!

Simon heeft ook een vriend, Barry! Barry hoort in de serie Ally McBeal (uit de jaren 90) bij de personage John. Barry helpt John om het (zelf)vertrouwen wat op te boosten als dat nodig is. Anno 2015 zorgt Barry voor een mooie glimlach in afwachting op de lente die gaat komen. Let’s dance … het liefst voor de spiegel. Fijn dat Barry en Simon het goed met elkaar kunnen vinden. Wie doet er nog meer mee?

NB: In de lente van 2002 was dit lied het openingsnummer van ons huwelijksfeest.

Advertenties
Video | Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s