Gewoon doen

Lang, lang geleden (dat valt overigens wel mee), toen ik nog ZZP’er was, naast mijn werkzaamheden in loondienst bij de GGzE, ging veel van mijn tijd zitten in gedoe. Lees acquisitie, opstellen van rekeningen, mailverkeer heen-en-weer en vooral de nodige onrust.

Hoe heerlijk was het toen ik afgelopen jaar “de stekker eruit kon trekken”. Missen deed ik het wel. Het contact met deelnemers, het plezier aan de voorbereiding, de avonden en het mogen volgen van de mooie stappen die gemaakt werden door deelnemers (inclusief die van mijzelf).

Dit jaar doe ik het anders. Er blijkt erg erg veel interesse voor de workshop die ik geschreven heb. Een introductie mindfulness-compassie met ACT elementen. Zes avonden van 2 uur. Misschien is een van de successen wel dat deelnemers geen geld hoeven te betalen. Dat maakt het veel leuker, nu al! Wel de lol van het samen oefenen, niet de balast van regels die opgelegd worden. Iets anders doen geeft ook andere gevolgen. We kunnen regels gewoon veranderen, als we het maar willen en vooral DOEN!

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Actualiteit. Bookmark de permalink .