Een magische tour

Enige tijd geleden deed ik al melding van de aanschaf van de volledige Beatles catalogus op vinyl. De aanleiding om dit jaar eens tijd te nemen om alle andere aankopen vooraf kritisch te beoordelen op hun noodzaak van aanschaf. Daar gaat dit stukje niet over.

In de hoes van het ondergewaardeerde album “Magical Mystery Tour”, tref ik een tekst aan die ik graag in deze blog wil opnemen. De 4 jongens uit Liverpool waren in die tijd erg aan en in de middelen, India en spiritualiteit. Het was 1967. Bijna 50 jaar later is de tekst nog erg bruikbaar.

AWAY IN THE SKY, beyond the clouds, live 4 of 5 Magicans. By casting WONDERFUL SPELLS they turn the Most Ordinary Coach Trip into a MAGICAL MYSTERY TOUR.

If you let yourself go, the Magicans will take you away to marvellous places. Maybe YOU’VE been on a MAGICAL MYSTERY TOUR without even realising it.

Are you ready to go? SPLENDID! The story begins ….

Een mooie uitnodiging toch?

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .