Simon says (01): voornemens

Simon, de naam die ik aan mijn verstand heb gegeven (zie eerdere berichten) vindt het maar niks. Al die aankopen, die LP’s, mijn vernieuwde hobby, mijn zoektocht naar muziek en alles wat ik (Ignaas) daarbij leuk vind om te weten (=”nerd-allert”).

Terwijl ik vanochtend op het meditatiekussen 20 minuten zit verzint Simon allerlei activiteiten die de weegschaal weer enigszins in evenwicht kunnen brengen. Nieuwe voornemens voor het komend jaar, NU AL!; je kunt niet op tijd genoeg beginnen vindt Simon.

Voornemen 1: een heel jaar geen onnodige aankopen doen en 2: iedere dag iets weggeven of weggooien. Een bekende oefening, klinkt wel aantrekkelijk. Simon heeft heel vaak ook goede ideeën.

 

Echter, ik heb helemaal geen zin om naar Simon te luisteren, die er plezier in beleeft om mijn plezier te bederven. Over en sluiten dus. Niet hoeven luisteren geeft ruimte voor iets anders, wat dat dan ook moge zijn.

Fijne dag Simon!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s