Simon says ….

Even voorstellen aan Simon. De naam die ik gegeven heb aan het aanwezige “verstand” in mijn bovenkamer. Een vriend, een helper, maar oh zo vaak een lastpost, een bemoeial, een “pain in the ASS”. Zolang ik mezelf bewust ben reist Simon met mij mee. In mijn kindertijd, eerste verliefdheden in de pubertijd en natuurlijk in de grote mensenwereld. Tijdens hoogtepunten in het leven en vooral wanneer deze weer voorbij bleken te zijn …

Simon is de voorzitter van mijn “club zonder vrienden”, waar ik het enige lid van ben. Simon belt mij op in mijn dromen om iets belangrijks te delen, ook als ik dat niet wil horen. Ik neem de telefoon niet altijd op, geen zin in. Simon wil vooral erg serieus genomen worden en heeft overal een mening en advies over. Vooral over mijzelf. Ik nodig hem vanaf deze week van harte uit om mee te wandelen op mijn tocht langs het achtvoudig pad.

Ik wil niet van Simon af, hij ook niet van mij; we moeten het samen doen. Dat kunnen nog interessante tochten worden.

Wordt vervolgd zegt Simon 🙂

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s