Even iets anders ….

Het roer gaat om. Niet groots, maar toch. Deze blog is tot op heden door mij gebruikt om vooral persoonlijke gedachten te delen, soms met een licht boeddhistisch sausje. Erg leuk om te schrijven, soms is er veel input, soms is het een aantal weken stil.

Zoals een aantal van jullie weten heb ik ook een klein bedrijfje (iMind), waaraan ook een website gekoppeld was. Die site ga ik beëindigen. Deze blog/site voelt dichter bij mezelf, is persoonlijker en ook dynamischer en gaat door. De blogs blijven uiteraard ook bestaan! Wat erbij komt is zo nu en dan nieuwe input over mijn aktiviteiten met betrekking tot de mindfulness & compassie trainingen via iMind en SeeTrue (zie rechtermenu)

Nieuw is dat ik erg trots ben om in 2014 in Venray een mindfulness training te gaan geven (via SeeTrue) op een wel erg prachtige lokatie. Geboren in Venray in 1965 en vertrokken in 1985, ben ik nu weer terug in het prachtige theehuis van het ODA park (www.odapark.nl). Als kind speelde ik in dit park en nu mag ik in het 100 jaar oude theehuis gaan zitten, hopelijk met velen! Recent bezocht ik met de liefde van mijn leven en ons zoontje het park (met beeldentuin) op een zondagmiddag. Wat bijzonder om na zoveel jaren met eigen gezin terug te keren. Memory Lane om de hoek, ik genoot van het moment! 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Actualiteit. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s