Obama & Internet

Wat een intrigerende foto vandaag in de Volkskrant (pag 4) van Cara Botnet.

Obama tapt massaal onze internetgegevens af en ontvangt sinds 2007 van negen grote internetbedrijven (Google, Facebook, Youtube, Apple, Microsoft, Yahoo etc) data over ons internetgedrag, een virtuele speurtocht naar terreurcomplotten.

Wat een geweldige energie straalt de foto uit. Wereldwijde verbinding, licht en beweging. 39% van de wereldbevolking heeft toegang tot het internet. In plaats van onze gevaars- en angstsysteem te blijven triggeren, biedt een diepere blik op de foto een prachtige uitnodiging om een boodschap van zorg en compassie de virtuele wereld in te lanceren. Immers, alle mensen willen gelukkig zijn, gezond zijn, veilig zijn en in rust en vrede leven met onszelf en de wereld om ons heen ….

Zullen we dat allemaal vandaag op onze Facebook pagina zetten?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Actualiteit. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s